host host

så mysigt med grannar ändå! speciellt när det är lyhört som det är i min lägenhet och morgonbråk simmar upp genom rören förbi rinnande duschar och kranar. älskar sån gemytlig bråkstämning på morgonen. ääh håll käften, flytta på dig, ut härifrån. om jag någonsin ska ha familj ska det va högljutt, “fula ord” och riktigt mycket kaos på morgonen hehe. annars håller kåta drottningen på att bli förkyld!!! som vanligt inte sjuk som i sexig feber med hela morgontablån skvalande i periferin, utan sjuk som i kroniskt våta strumpor och lätt irritation överallt?? glipan i rullgardinen gör lite ondare än vanligt på morgonen men det går fortfarande att “gå runt” typ. SUCK.     ska till läkaren 1:a april och kräva ultraljud av min bib under revbenen. är det då man luras?? kul om jag ba “kan du kolla därbak” och sen ba “april april” efter att ha klämt ut en sån rysk docka jag stoppat upp innan ;)

Comments are closed.