torsdag som i tenta

gud, den ångest jag hade i dag inför tentan. det kändes som jag var full när jag vaknade. sedan kom jag på: herregud, jag dricker inte alls mycket längre! jag gick till skolan, tog en kaffe, satte mig på tentan och skrev en fucking novell på typ 20 sidor. hahaha. älskar när stress gör i stället för förstör. nu står jag inför ett formativt moment i och med halloween! jag vill för första gången klä ut mig! jag vill helst vara en sexy bitch men det är ju sällan förenligt med halloween, kanske en sexy witch? svart muskort lackkjol, plåster över bröstvårtorna och stor häxhatt. gud, nu tänker jag på klubben slick? och synthare. skräcken på skunk.nu när någon man chattade med lyssnade på synth *ser framför mig en tjernobylolycka* ska jag vara synthare? eller valfri katastrof från 80-talet. I could totally do tjernobyl. mamma tjernobyl med goda cigaretter och rosa tuggummin. har fått gratulationskort av min farmor. fick först ett kort i vilket hon skriver: “synd att jag skickade efter kort och fick det här fula”. på kortet var det en champagneflaska. i dag fick jag ett nytt och på det står det: “det här kortet är finare”, så är det ROSOR på kortet! älskar rosor!!!! fräck baby med ROS! annars har jag varit upptagen med att plugga hela veckan. när man sitter hukad i sängen och andas ned i böcker. har rest mig upp efter femton minuter, rökt en “goding” och sedan återvänt med tunga steg. nu är det över!!!!!!!!!!!! a weekend of fun awaits och jag har fått det bevisat att jag inte har inlärningssvårigheter, var ju övertygad om det när jag fick 89% på statistiktentan. fucking HATAR att aldrig få 100%, alltid 89/100, 80/100, 59/60. dem dumma poäng som förstör och sviker…..

nu ska jag ha fritid. vad gör man då? röker som f-n eller?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80