granny

oerhört synd om mig. vaknade mitt i natten kl 7 av att någon sågade ner ett träd utanför mitt fönster? vid 10 ville jag gå ut och ge vederbörande ett diplom för att det tagit den ca 120 timmar att såga ned ett träd?? måste ju va världsrekord tänkte jag. sedan efter att ha varit vaken i mer än 3 minuter insåg jag att det troligen va “han med lövblåsen”. en riktigt jävlig fyllgubbe som går runt med lövblås utanför mitt fönster trots att det typ inte finns löv?? sedan började grannen korsfästa jesus igen och då kunde jag ju inte göra nåt annat än att kliva upp. aaah, detta cityliv. min granny 86 år ringde och pratade skit om sina vänner. asså fattar inte varför hon envisas med att umgås med utvecklingsstörda “landsbygdsoriginal” för att sedan HATA allt dom gör?? “han ska prata så högt och lyssnar inte när man ber honom sänka rösten”, “hon har så fladdriga byxor”, “hon skrattar ju allt jag säger, som att hon inte fattar någonting!”. man ba that’s because they’re like.. retarded?? sen tror hon att alla super. när jag följde med henne på gudstjänster, pingstmöten och dylikt när jag va liten sa hon att alla som pratade och va trevliga “gick och söp” eller va ute efter hennes karl hahahaha. anygrannyhow funderar jag på att ta en vit period igen inför sommaren. tänker att 2 veckor räcker men 1 mån vore ju kaxigt. man blir så snygg av att bara dricka vatten och “få rött på kinderna” efter lite motion eller vad det nu heter. vi lägger en 50/50

Comments are closed.