ny upplevelse

asså herregud. var på akuten i dag eftersom jag var på väg att svimma 4 ggr inne på ica samt att det typ känns som någon lagt en vibrerande minidildo på mitt vänstra bröst? whatever. sitter i väntrummet. in kommer en kvinna med saker som hänger från hennes ryggsäck, typ gitarrer, matlådor, vad vet jag, julgranskulor? och ber om att få låna telefonen. hon ringer en massa samtal, sedan när hon inte fått tag person x “som är inlagd” söker hon vård för ett sår hon har. hon berättar att hon varit på psykakuten men att det aldrig kom någon och pratade med henne så hon bytte mottagning. så kommer en tant och ska betala någonting i receptionen varefter den första som är psykotisk skriker “hey, jag gillar din stil! snygga byxer”. sedan går hon runt och väljer ut saker i folks klädstil som hon gillar och kommenterar dem och det var inte direkt ett väntrum på oscarsgalan direkt. därefter tar hon upp saker och lägger i ryggsäcken alternativt fäster i krokarna på ryggsäcken. allt medan något odefinierbart i periferin sitter och skrattar åt ingenting samt säger att “allt låter som en radioteater”. man ba, ni behöver inte få ett fysiskt sår omlagt – ni behöver valium!? gud, kanske jag också behöver vid närmare eftertanke eftersom det inte var någonting fel på mig! kanske bara ska testa äta en soppa lr nåt???

tycker ändå att det är ett fint uttryck för hur desperat jakten på det fysiska och greppbara kan vara

One Response to “ny upplevelse”

  1. 1 Anonymous
    July 5th, 2011 at 10:37

    hahahah

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80