kristna killar

ååh brandvarnaren piper inne hos grannen och det luktar rök i mitt sovrum men jag e helt slut efter en dag på stan så jag skickar in lite ljus och positiv energi till dom. jag har börjat möblera om och tjackstäda för att bli mer “aktiv i vardagen”. gått runt mkt i city och kollat in kristna killar med mera, eller ja, dom försöker alltid bjuda in mig till samtal om bibeln, så det är väl dom som kollar in mig och kanske tycker jag har snygg “häck” med mera!!? skoja. blir ändå rörd av att dom vill värva MIG, som till och med greenpeace-säljarna ryggar tillbaka för?? apropå den högsta formen av kärlek, dvs den att villkorslöst älska mig, funderade jag i går på va människor som bryr sig mycket om andra har för psykologisk grundproblematik. sen ba vänta nu… dom kanske inte är störda?? suck. har i alla fall bestämt mig för att va nykter fram tills lördag kl 20. hela min hud har nämligen börjat hänga som jag vore en soffa!!! vill pyssla mycket under min s.k ledighet. göra en “snygga killar”-vägg i lägenheten kanske. jobbigt bara om nån man inte känner måste in i lägenheten. om det t.ex. skulle brinna och jag däckat? så verkar det som jag är värsta kill-sjukhuvet typ :( aaah nu har iaf det slutat pipa inne hos grannen. det va troligen pga. min healing av deras negative energy. PS i dag är det 20 år sedan the sign med ace of base gled in på uk top40 singles chart. hipp hipp hurra (gilla aldrig den) DS

Comments are closed.