get the fuck away from my car

hej fuckers.

har extrem framtidsångest. vet inte vad jag vill “gö”. härligt om man vore begränsad. är tyvärr inte det, kan plugga alla saker. då borde jag välja en utbildning som leder till ett välavlönat yrke. men, jag måste ju tycka yrket är roligt!!!!! gud, save it 4 the studievägledare liksom.

när snön är borta och när himlen om kvällarna är sexigt mörkblå är det dags för mig att handla skit på stan!

t.ex. i dag har jag köpt en jacka som är tight över patt-delen. sedan köpte jag en liten surdricka som jag gick och sög på. i morgon ska jag ha mer, jag ska hitta en perfekt jeansjacka som matchar min bruna sommarhud.

skål för påsken! den här helgen ska vi göra birro besviken *skickar en vin-kram*

One Response to “get the fuck away from my car”

  1. 1 i
    April 1st, 2010 at 09:33

    http://www.dn.se/insidan/haxan-anna-jag-raknar-inte-med-att-alla-ska-forsta-1.1071573

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80