tisdag

uuuuh go morron kl 07 morgontrosa vit macka med en gurkskiva på

många undrar va jag gör på dagarna under mitt sk “studieuppehåll” (som varat ca 4 år). mycket tid tillbringas med olika datorer. när jag inte scrollar spelar jag dataspel eller “kollar på film”, äkta gå i högstadiet style. tråkigt bara att jag har sett alla skräckfilmer på netflix nu :( mycket tid tillbringas på ica också. köper olika varianter av kött som jag steker på 6an tills det liknar nåt ätbart och jag städar ganska ofta, egentligen bara för att ha nåt tråkigt att göra så jag kan “njuta” av nåt annat lika tråkigt senare.

det känns som att sitta i fängelse. så jag funderar på att göra nåt aaasintensivt. typ “gå till sjöss” hahaha. vad e den samtida motsvarigheten till det?? typ att bära skittunga saker och lida länge medan ett hot om död ständigt vilar i horisonten. tur att jag inte har kommentarsfält nu för då skulle väl folk med b-körkort i komiker försöka bräcka varandra i tokigheter.. typ “aah, det e att frilansa”. spot on vackraste ärkeoffer. men, terrorn i att va helt utelämnad åt havet som är så konstant i sin obryddhet tänker jag är stärkande för psyket. så kan man komma hem sen o va en riktig naturlig talang inom t.ex dejting. ah, synd att man inte lever på 1800-talet. fatta va snygg kropp man skulle få av att lida länge på båt? anyhow har jag skickat mitt spott till ett lab som ska analysera det. jag tror jag tänker börja med släktforskning. sedan tidigare vet jag att jag tillhör jag en grupp med nedsatt risk för genetiska sjukdomar och med hög longevity som det kallas. det tycker jag låter riktigt nice. den tjänst jag använder nu är ju dock helt cirkus. man får bland annat reda på hur mkt neandertalargener man har?? lol, jag lär ju ha 0,000. nt va ju i iskalla europa tidigt och va värsta feta pga klimatet. sen kom alla coola via arabiska halvön som hade fått softa i africa lite längre o ba “haha kolla va vi lärt oss som inte ni kan” så lattjade dom runt med saker och nt blev undanträngda till sydvästra europa. sen upphör spåren helt *rederietlåten*

sen måste jag köpa ett nytt doftljus för min gamla hink är slut. jag gillar ändå dom yanky candle för att dom e så stora. har luktat på dom voluspa men tycker det luktar “lyxig frisörsalong”. jag vill ha mer stark krydd style. rökelser är också nice. vill rena min lägenhet från onda andar med salvia men det är ju en sån produkt man måste forska asmycket om för att ens hitta i city. om det någonsin uppstår en stor konkurrenskraftig häxaffär vill jag sååå arbeta där. tänk vad underbart att vara hon i den onda cirkeln-affären. new age-människor lär ju dessutom va så trevliga att ha att göra med som kunder?? eller så är dom fake medium-divor som kommer in med solglasögon, hatt och kastar sedlar på en och mobbar ens smutsiga piss aura

Comments are closed.