fredag

det värsta var att jag tog 2 drinkar innan jag gick till sängs i går. det vara rosa och kvalmigt ute, människor satt på uteserveringar och stimmade. människor luktade parfym med blött hår. man blir så in the mood. jag avskyr att åka hiss med pizza och grannar, eller med grannar överhuvud. ba “hej hej” varpå ansiktsfetterna KÄMPAR sig uppåt och det enda man får tillbaka är någon rädd djurblick och nervöst stampande. tack, men jag har inte knivar i väskan. det måste vara ögonbrynen, måste raka dem. insett att min favoritbyxa är rövbyxan, den som riktigt klämmer åt och trycker upp påsarna *har pås-röv*

ååååh, idag ska jag sälja fonder och handla kläder på stan!! jag hittar dock aldrig någonting jag “orkar med”. tittar på ett plagg och tänker: neeeeeeej, jag ooorkar inte det här. så åker jag hem tomhänt, alternativt med kassar omkring handlederna och ger mina plagg till pv. ett plagg jag saknat i garderoben: svart rövbyxa som blänker lite och inte slutar vid fotknölarna. som inte har lång gylf.

den här apolivahysteriken. hatar att kvällstidningar katalyserar en facebookfluga vilket genererar medlemmar i kvadrat och att bloggare “kommenterar” *ler nu* etc. slutligen förs en seriös debatt kring “vad som egentligen är skrämmande i reklamen”, en debatt som bygger på en facegrupp med fullkomligt narcissistiska förtecken! as if nån sitter och är rädd framför tv. jag är jätteglad framför tv!!!!

började iofs grina i går framför satc S4 E14 när “take me somewhere nice” började spelas i slutet.

längtar efter att börja plugga om typ 2 veckor. då slipper jag vara full hela tiden.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80