enter title here

hej dom kåta vin tanterna

ja. ph-festen va sjukt rolig!!!! supa gratis och kolla på ett asbra program bland en massa b-kändisar, vad mer kan en tight rökbrud kräva här i livet?? åååh, vill på riktigt börja gå på amba nu, alla va skitsnygga där? dock e jag inte tight men det lät bra.

det finns ju killar som tänder på att “va slav” och jag e såå sugen på att anlita en sån som kan städa och dylikt hemma i nån sjukt töntig outfit. den kan ju ba va i lägenheten och om t.ex. datorn hänger sig eller badbollen snurrar är det  bara att “ventilera”. hahaha kom hit jävla badbolljävel! du har ju inte ätit på hela dan – nu ska du få en knogmacka! när det vankas fest kan tjejerna gå runt i klackskor och reta den, nån modig donna kanske rentav vågar fjärta slav i ansiktet? framåt småtimmarna kanske killarna blir kåta? ja, då ska det vara helt ok att trycka slav i tvåan. han ska absolut inte få äta något annat än riktig trist mat. tänk 1800-tal. spannmål..rotfrukter.. stora säckar mjöl, potatis, morötter, ris. ååh, så nice ;) ska kolla runt på bc nu.

systemet stänger om några timmar så jag måste gå och inhandla dryck…. stånk och stön. jag tycker inte deppiga borde få handla på systemet. deppiga e typ äldre byggarbetare som köper 9 öl. godkväll

Comments are closed.