wicca

ok, förlåt nu men måste berätta vad jag drömde. jag drömde jag satt och snackade med ett medium. blablabla lät det. hon får plötsligt kontakt och börjar kommunicera med döda släktingar till mig, efter ca 1 minut säger hon “kontakten bröts… vi får väl slå en signal i stället *ler med hela ansiktet*” varpå människan börjar fingra på sitt halsband av barkbit och ringer ett telefonnummer som går till någonting som kallas “änglalinjen – en direktlinje till andra sidan!” numret var 0768-11111111 – ETT SOM I ÄNGEL! ring nu 19:90/min. vaknade och ba “vad i hela helv…”

One Response to “wicca”

  1. 1 carro
    September 6th, 2010 at 22:18

    knasig drömm om man säger . men de är ju de bästa i livet ! alla knasiga ting och saker !

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80