dagarna dom går o går

HEJ

alltid när jag kollar på bäst före-datum tänker jag “ååh kan inte det va nu!!”.

om jag skulle designa en årskalender skulle den se ut så här:

januari – nån som åker längdskidor på skaren och drunknar i himlen för den e så blå

februari – en jättestor ståltermos kaffe på kommunhuset och en diskett

mars – en soluppgång som förblöder i himlen

april – att stockholm ser ut som när man slängt ned treo i ett glas

maj – att tjälen lättar och slår till i vitan som en månadslång avtändning, smsljudet

juni – diset mellan broarna i stan, att andas florsocker

juli – stanna!! veva ner rutan, hör du basen? nä, ingenting, kör vidare

augusti – att vakna till påstridiga skuggor träden kastar över tapeten

september – kaffe och buskar som rör sig

oktober – hela city rostar och nån spelar saxofon i lägenheten nedanför

november – en liten strimma citron i horisonten

december – en sån julkrans på dörren och en ringklocka

önskar att det fanns en trettonde månad!!!

asså jag satt och skrev det här nyss. så skrev lisa på fb att vi skulle va på amba kl 20, varpå jag kollade mig i spegeln och såg ett träskmonster. tänkte direkt: nu ska jag gå fram till garderoben och snurra som i the sims och få en skön outfit, men det fungerade inte. då tänkte jag i stället så här: nu ska jag ta tid! hur lång tid kan det ta för mig att gå från totalt vrak till “färdig”. ok, nu sitter jag visserligen och skiter men gör det i alla fall i kostym. från dusch till klar tog 55 minuter, utan någon som helst stress, vilket är bra att veta inför andra kvällar. får väl plussa 10-15 min för allt “rafs” jag gör innan jag går till tbanan. asså rafs med nycklar kort tändare osv. jag hade en period förra året då jag bara gick ut i kläder som e sköna att supa i men då söp jag också hela tiden hahahaa. såg en jättehemsk sak på strand i helgen. ett gäng 30 åriga killar som stod och dansade till.. .jaaa du, disco funk utan sång??? sån “skön” låt. asså dom stod i ring och en av dem tog handen på snoppen och sträckte ut andra handen?? lol sån gå i 9an eminem-dans?? hatar alla danser som inte är veven!! ah nu måste jag kila

Comments are closed.