We were the talk of the town

hejsan. här ligger jag under täcket med laptopen i knät, röker en cigarett och lyssnar till regnet. fönstret är öppet och gårdagens 454940 drinkar tar ut sin rätt i illamående. gårdagen: möter upp lisa och drar till kåken. vi bråkar som vanligt om killar eftersom vi har divergerande åsikter i frågan. lisa gillar orakade vänsterkillar, jag gillar hårlösa högerkillar. ibland möts vi halvvägs någonstans mellan killar som lyssnar på musik och killar som ser ut att lyssna på en när man pratar, men mer oftare än sällan slutar kvällen med våld och grova kränkningar. de spelar only love can break your heart med st etienne och jag känner mig alltid snygg till den låten av någon anledning. vill att killar ska kolla på mig i rätt belysning, höra den och drivas till vansinne. en tjej frågar om jag skulle kunna tänka mig att tatuera mig, varpå jag svarar: “absolut inte”, men jag ljuger. vill skriva iq 10 någonstans på kroppen. anna b sa en gång att det är vad som krävs för att öppna en dörr och någonstans där befinner jag mig efter 7 år av…. ja, vad det nu än är. sedan skriker någon hemlös: “lina!” och jag tror de ska langa fram ladd mitt i restaurangen, men det är tydligen någon tjej som heter det. droger är ändå så på väg ut, förutom en drog och den heter angel dust *dödsallvarlig blick* klockan slår spybar och i trappen ser jag en knapp från en duffel och av någon anledning tänker jag det är ett bra tecken? några gubbar står och öser ut roppad champagne och man ba “why not models”. tar ett glas men känner ingenting. driver runt och en kille kommer fram till mig i vita och ba: “tjejen därborta säger du är nazist” varpå jag svarar: “jaha spännande, intressant” på ren slentrian, sedan ba: “ursäkta?”. han: “ja! hon sa det. hon i korsetten”… jag ser ingen i korsett och avfärdar allt med att han går på den nya innedrogen W för att sekunden senare möta tusen elaka blickar från rummets alla vrår och jag känner mig yr. röker säkert jättemycket cigg innan jag åker hem i en taxi. somnar, vaknar, gör om allt igen.

Comments are closed.