badboll

hej! fader fouras här. jag är assur på min mack data!!! om jag slår igen den, sover och sedan ska “rycka upp den” efter jag vaknat tar det ca 90 allergiska år för den att ens fatta va som händer. den är typ kroniskt bakfull?? underbaraste badbollen snurrar och sedan blir det svart?? som att den ba aaaaah vänta nu.. sen ba: fuck this shit *däckar*. t.ex precis nu!! jag skulle logga in på min privata mail (hotmail såklart) så jag öppnar en ny flik och börjar skriva www.ho *badboll i 10 sekunder* sen står det: www.hokgfnuvhvdsk. asså jag tror just sånt här kommer va orsaken till så många hjärtinfarkter på äldre dar. tur jag har köpt en ny “gamingdator” med feta specs som ALDRIG behöver tänka. asså jag kan ha typ 8 photoshop öppna och klippa film i fönster 9. slut på snack om datorer.. nu är det modevecka och jag började tänka på hur killar såg ut under medeltiden. haha, dom hade typ strumpbyxor och “blygdkapsel”?? och vissa tjejer hade sån lång popcornstrut på skallen som man fick när det va filmvisning på dagis. sett i relation till deras tortyrmetoder och hur dom ritade bilder verkar medeltiden ha varit en såå äcklig period. asså typ grotesk och elak. kan se framför mig en sån “fåne” med tänder knulla på nån granny med huckle som skjutsar en kärra grisfötter som hon ska sälja på “marknaden”. hon ba tar en paus och lägger sig på leriga vägen mitt i ottan och säger “kom min herre” så har han strumpbyxor!!! nä fy. jag vill inte leva på medeltiden känner jag nu. man tänker ju att dom va dumma ödlor men fatta hur många som va smarta astronomer och sånt?? arabvärlden blomstrade väl intellektuellt? sen platon, capriccosa och dom under antiken?? hur kunde dom tänka så mkt smart för över tvåtusen år sedan? fattar INTE. aja, jag är typ sugen på att supa lite ikväll. har nämligen kollat ikapp paradise hotel och dom verkar ha så kul där med alkohol :)

Comments are closed.