Follow me into nowhere

en hobby jag hade under nittiontalet var att hyra 3 filmer för 50kr på video/solarium/skinn/hår/whatever. man fick ha filmerna i 2 dygn. en gång skulle en klasskompis hyra film där. gubben som jobbade i kassan (som alltid var pårökt) böjde sig ned för att plocka upp en film från nedersta hyllan, tröjan åkte upp och ovanför byxlinningen skymtade en svart string! herregud. varför hade han den mitt i solary/video-butiken? crazy person…

well. dricker kaffe och söker en massa kurser till hösten. orkar inte “bli nåt” ännu… vill läsa en massa kul bara!!! typ franska, tyska eller nåt. vore bra med ett extraspråk. vill läsa statsvetenskap för att ha rättigheten att rösta? hahaha. vill läsa litteraturvetenskap pga. gigantiskt hål i min allmänbildning. orkar inte läsa klassiker på fritiden. finns ju så fucking många??? typ jane eyre *svimmar av mödan*, eller gamla böcker i bibelstorlek som skildrar godsliv på 1800-talet där man föreställer sig att alla killar har långt hår… vill läsa filosofi för att kunna uttala mig om “den här skiten”.

man glömmer ju bort allt man läser på fritiden. det omsätts aldrig.

är såå livrädd för att hamna i nåt relativistiskt slentrianläge. typ G+. kannstöpa, åldras och bara upplösas. glömma bort allt, inte kunna skjuta upp belöningar. vänja mig vid bekvämlighet, ha åsikter om nån cityartikel och sen ta en drink och prata om vem som gjorde vad. estetisera och efterkonstruera allt på grund av rädslan för att bli personlig. tänka i 140 tecken. vill värja mig mot “det här”, jag är inte autonom och allt är inte mitt fel.

har tänkt på det här, fritt återgivet: “den kärlek som blir utsparkad genom dörren kommer inflygande genom första bästa fönster”. tror det va jung eller lacan som sa d.

i dag är det onsdag. jag tänker köpa en flaska vin.

3 Responses to “Follow me into nowhere”

 1. 1 Christel
  June 1st, 2011 at 15:03

  Onsdag är en väldigt bra dag att dricka vin på.

 2. 2 Aggi
  June 2nd, 2011 at 09:22

  I love you.

 3. 3 Snaran
  June 3rd, 2011 at 00:26

  Bli inte rädd nu men det du ägnar dig åt är stor konst.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80