oh!

min dag är gjord! jag köpte en kökslampa i koppar för 1000kr. varför finns hemkunskap i läroplanen och inte ciggkunsk… närå, jag tänker förstås på hur sexigt det vore med lite heminredning på skolschemat! alla som på blocket.se säljer sina barnkläder eller hundar verkar ju bygga sina vardagsrum kring kantiga hemmabioaltare, samt, köper någon futtig skål i vilken de slänger fjärrkontrollerna. i går medan frisören vaxknådade håret tills det såg ut som en tårta hörde jag inredningstips högerifrån. i linje med: “*hostar upp hårboll* men.. man måste ju ha en soffa i vitt, svart eller grått och sen piffa till med lite färg på tavlor och skålar vettu ra”.

det tycker rakt inte jag. allt ska vara färg!!! så länge man har vita väggar kan man ju färglägga med textiler och andra inredningsattiraljer rätt fritt. (och vet ni, alla småbarnsföräldrar där ute, man kan även inreda med sina barn!)

JUST NU!

textilfärger i vardagsrummet:

laroyorange
yxegg
granat
safarirosa
sparkling sun
vit naturelle gudrun sjöden-judobyxa
stadsgrön
äcklig feskarväska från h&m-grön
turquoise hell
navy sex

jag älskar färger och dofter. smak, känsel och hörsel är ju i jämförelse rätt trista sinnen.

nu ska lampan upp!! ciao

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80