hey

nu ska ni får höra på madness. det finns en ytterst högt aktad herre från min jävla hemkommun som man verkligen fått höra SÅ MYCKET OM under uppväxtsåren. kommunalpolitikerna rullar omkring i fikarummen av lycka och tar hans namn i mun med vördnad. vad heter han undrar ni nu, eller nej det gör ni inte, vi skippar det här upplägget. känns så töntigt. men. ok, han heter i alla fall…

“Sommen”.

jag vill dö!!!!! ämnet kom på tals när jag småsjöng i köket, mitt medvetande plockade fritt. först ba “ingen sömmar utan reggy” för att glida över till “ingen sömmar utan pizza” när jag såg min flatmates pizza och sen, slutligen sjöng jag: “ingen pizza utan… SOMMEN!!!….. ÅH NEJ!!!”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80