fredag

vaknade och va så himla arg på rockringar?? asså VARFÖR HAR MAN DET?? stå “ute” i svenska sommarskymningen. utomhus i mysdress och rocka med äckliga kroppen, så snurrar den där hemska ringen runt en?? så tråkigt!!! sen nåt ödesdigert i hur träden rasslar i vinden – man ska rocka klart.

hatar rock ring nu

va ute och söp som en kåt drottning i går. efter en vecka av avhållsamhet.

en vecka är 5 dagar va?? bra. julen har ju varit en enda lång… orkar inte komma på nåt e såå bakis. va hände i går. jo, lisa sa att jag såg så ledsen ut och det var faktiskt första gången hon sagt det. det får hon en guldstjärna för, eftersom ALLA alltid i alla sammanhang ska säga att jag e ledsen lr sur. man ba jasså *dead inside* ingen väluppfostrad minglar med förolämpningar. hurusom, vi drog till ub och där va det gå runt style. det kändes som en travbana, här e jag. aah, men så läste jag på internet att man vaknar tidigt efter en wild night out eftersom spriten gått ur kroppen och man reboundar med verkligheten. längtar tills klockan blir 19-20. slut på lidandet, en öl och sen ut igen.

Comments are closed.