harkel

jag har sagt det här tidigare men sömnen, var är den. klockan är typ 06 och jag sitter nyduschad med ett iskallt glas fanta och njuter av natten. vet ni, det finns en produkt som heter “body mist”. varför har ingen berättat det för mig tidigare!!!!!!! allvarligt, jag borde formge flaskorna och etiketterna, skriva copyn samt kemiskt framställa dofterna.

sämsta killparfymen: “ferrari”. man ba, ja. det är en bil.

hatar att det känns ovärt att lukta gott för sig själv i sängen när man har min kropp. estetiskt motbjudande att smörja in sig i duschen och chocken när handen SUGS UPP i röven. förlåt, men det blir så ibland! ska börja träna i jan-feb. vill vara snygg i linne på f12 en sommar innan jag dör. har en obotlig sjukdom. är gravid och intresserad av fitness.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80