bara dimma

fick ett brev av min farmor. hon ba

“det är så mycket jag vill skriva men jag ser bara dimma och glömmer fort”

hon har sån ms :(

jag har börjat äta naglar och städa. forskade om near death experiences, läste människors redogörelser.. vissa hade sett celler i helvetet där människor låg och knullade helt urskillningslöst?? verkar sådär.. vill INTE hamna i helv! undra om jag är god eller ond, ängel eller djävul. jag är nog båda och det är Min Åsikt!

!!!

har även på senare dar blivit rädd för att va i telefonen. folk är så nära och mina händer är så stora?? det känns som att det räcker med att va lite valhänt så har man typ smsat, chattat och mailat hjärnan till hela sin telefonbok, inlett facetimekonferenser på facebook med alla sina vänner samt livestreamat photobooth till youtube. så sitter man där ovetande med chipstuttar, gapar och visar en sorglig råversion av vem man e. vill att cellerna i kroppen ska ersättas med pixlar så man kan få möjligheten att “designa sin avatar” haha

sen drömde jag om såna palmer med anorexia. undra om chatroulette, manroulette och dylikt är ingång till omsorg i usa. vill åka genom öknen med en sån högljudd amerikan. jobbigt bara att jag är så pass gammal att jag kommer va tvungen att köpa den och inte omvänt :( undra hur det känns att bli älskad i usa? nä, så deppigt att bli älskad aldrig känns, utan att det enda som känns är att älska och att den känslan i sig är en plåga. helvetet för mig är nog att va förälskad i all evighet. att va singel e för mig jämförbart med att sitta bakbunden i ett torn med en puttrande motorsåg och vänta på en prins med rätt handlag som kan använda den på mig

nu måste jag återgå till min forskning, puss hej *lägger på*

Comments are closed.