nyårslöften

hööööööööö

har tillbringat 2014 i sängen. så trött, “kollat på film”, vem är jag ens. sköna bosse eller. åt till och med såna “rump pill” (dom kallar ostkrokar det på flashback). nu är det fyrverkerier utanför.

nyårslöften:

– våga flyga minst 1 gång

– inte gå ner i vikt inför sommaren. herregud, kollade gamla bilder från när jag vägde 55. såg ut som fader fouras :(

– en järnridå ska ned. så osexigt att va “åååh men åååh uuuh” hela fucking tiden. coolare att va tight som en snabb vindpust, glida runt och inte räkna med nåt, inte behöva nåt. jag är övertygad om att känslor gör en fet.

–  dansa mer skoja, nä men festa mindre. lovar att det kommer va enkelt pga. stan varit helt död i ca 100 år

– gå på dejter?? vore så kul att bli en sån dejtingblogg.. haha, men ofta det skulle gå att romantisera? ba går på dejt m nåt sexfreak på grindr som har två lägen: kåt och kåt. så försöker man trevande “vad pysslar du med annars då” och den ba “öhhh öhhh” *sitter och drar i snoppo på riche* :((( skulle iofs bli rolig story, men då skulle väl nån jävel känna den, berätta för den varpå den skulle bli aaaaskränkt och “anmäla” blabla åååh, allt kul är omöjligt

– klia mig mindre i ansiktet, rasar ju ner en massa snö på kläderna, dvs hud

Comments are closed.