systemée

varför har inte systembolaget annat än bara “öl, vin och sprit” samt olika sorters kassar? så tråkigt. vill att de ska sälja partyaccessoarer och då menar jag inte billiga smycken och pärlor. apropå pärlor, det finns en butik i västermalmshallucinerian som är helt sjuk. det finns bara pärlor man köper till lösvikt i affären. trodde först det var sminkbutik, typ köp krafs och lägg i make-upen så det ser ut som 7 make up-artistutbildningselever kastat skit i fejan på dig, men tydligen är det någon halsbandsaffär? fattar ingenting, den butiken är ett iq-test.

nåväl! produkter jag vill ha på systemet:

– långa sugrör man kan stoppa ned i champagnen. de ska nå i botten och tillräckligt tunga så de inte “guppar omkring” som dummma höner
– cigg?
– sexiga underkläder, typ trosa med bibkran på
– coca cola! för att det är världens godaste dricka!
– sånt man har på fester, iphonehögtalare, hårgrejer osv..

mm ok, hej då

5 Responses to “systemée”

 1. 1 Joan
  March 2nd, 2011 at 21:40

  Ja!!!
  Kan inte du öppna “concept stores” precis bredvid alla Systor i hela Svea rike med cig, sexy underware,groggvirke, kondomer/dagenefterpiller, mobilladdare, smink, kräfthattar och allt annat en brukar behöva vid festliga tillfällen?
  Jag skulle lätt bli franshisetagare i hela goa Götlaborg!

 2. 2 Emma
  March 2nd, 2011 at 21:49

  dumma höner, word!! så är det verkligen hahaha

 3. 3 lo4flrwfowfdamp
  March 3rd, 2011 at 10:43

  ÄG

 4. 4 Cavani
  March 3rd, 2011 at 11:41

  Så sjukt bra grej. Tycker även dom ska börja ge handfasta tips om fulgroggar typ Marinella-cola, vodka-mineralvatten rom-öl.

 5. 5 sofia h
  March 3rd, 2011 at 15:15

  beads! bees?!

  http://www.youtube.com/watch?v=emgXwYWqd9Y

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80