vem e ens dolby

nu har jag tittat på hunger games 2. på cam tyvärr :( man kunde höra publiken snacka, men jag är inte direkt kräsen. film upplevs bäst hemma, på laptop. inget surround tack. vill inte höra nåt offer skrika “oh la la” jättemycket till höger i rummet, typ “wooow” *not* varför heter det ens “dolby”? låter sååå fult. anyhow, jag vill att det ska bli 3, 4, 5, 6, osv – fredag den trettonde style! så perfekt upplägg att dom först minglar i city, visar upp sig och sen går ut och dödar varandra i skogen!

sen skulle jag köpa cigg och när jag skulle ge lappen till den i kassan så började en sorglig låt spelas på radion och i samma stund råkade jag vidröra vederbörandes hand?? ew!!!! som när jag va hos frisören och mina 4 strån schamponerades till typ best of sex fm?? lider så oerhört då. ligger stel som en pinne och väntar på att “den sköna massagen” ska ta slut. värst va den gången jag gick fram till kassan i slowmotion till introt till halo. “ett paket camel silver taaaa..” *börjar gråta i ögonen*. haha, jag tycker halo är en perfekt låt. allt är fortfarande 100% bra med den. nu googlade jag halo i spotify och tydligen har takida gjort en cover på den. samt ane brun.. plågar mig med den senare nu hahahah. nån plinkeliplonk-skräck med tokiga pauser.. hay..eelllo prej i wooon feejd aweeej *har konstnärliga spasmer på klubben* undra hur jag dansade när jag va ung? undra hur jag dansar nu?? typ står med en öl och gungar och om det kommer en bra låt kanske jag “använder båda händer”. gud va sorgligt. eller så blir det veven hahahaha och såna “sena killar” i grupp ska försöka använda en som föremål för ironisk bonding och säga nåt typ, “jasså du kör hårt ikväll du”. ursäkta men veven är så skön. den går att göra även om man har öl eller väska, den är unisex och lågintensiv. i överlag känns det sådär när människor förolämpar en inför andra för att håva in status på “dem allergiska barns ö” lr va nu deras klubb kallas. men det bästa man kan göra är att spela helt oblivious/asperger och ba “tack” *ler* så blir dom asnervösa och “försöker igen” för att riktigt testa om deras förolämpning nått fram. så säger man nåt out of place, typ “yesss” och ler som att dom raggar på en. hahahahaa älskar tortyr

Comments are closed.