hej

jag har lust att kasta upp kaffet som ligger nere i magsåret och skvalpar. the need to feed. jag hade tid hos min psykolog klockan 08:00 i natt. jag har liksom inte gått upp klockan 07:00 sedan högstadiet!!

ångest just nu:

– tenta
– alla böcker jag inte lämnat tillbaka, orkar inte logga in på bibliotekets hemsida och låna om, eller för den delen lämna tillbaka Marknaden som mönster och monster, Jungiansk ordbok och Borgerlig offentlighet, som i skrivande stund ligger här på fönsterbrädet och tjurar.
– alla doftoljor man kan köpa när det går mot vinter
– gardiner som måste strykas
– börsen
– etyd i c-moll

vill åka hit. men just den där hamnen kanske inte är sådär filmiskt fylld till bredden av skumrask och heroin. dealers och prostituerade i raffset skulle på sin höjd kunna stå och häcka bakom en container. det är så mycket dimma att om man blundar ute på loftet, känner fukten över okbenet och lyssnar till bräkande pendeltåg kan man tänka “mistlur”.

bild hämtad från *not*

varför finns inte mailtjänsten: “*not*mail.com”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80