jag e sjuk i huvet, började med min tenta i morse och skickade in 17.59, det gick väl sådär. jag har ett trick nu och det är att tillbringa max 1 timme per fråga. då blir det två varv + lite lektid ;) om deadline är 12h

sen såg jag filmen “turist”i söndags, gud va jag kan relatera till “ja, jag vet inte riktigt vad du vill jag ska säga”. vet hur många ggr jag sagt det i mitt liv. nån ba “men gud det var en tråd i väskan”, jag orkar inte ens reagera med nåt längre. falska arkeologiska institutionen har inte mailat mig men konstvet har, får jag inte svar i morgon tackar jag ja till konst.. men uuh känns inte kul att plugga nåt som “alla kan”

säkert nåt mer jag måste göra men tänker bara ligga ned och kolla på jättelånga dokumentärer om illuminati, tydligen är deras mål att driva fram en ultimat konflikt mellan ateism och religion varefter lucifer kan bestiga tronen.. asså så sur på grannarna ovanpå, lyssnar skithögt på barn musik (evanescence, eminem, shakira) och sysselsätter sig med att dundra fram över golvet. dom e liksom skit vuxna, har sett dom 3ggr

Comments are closed.