skönt..

wow! jag gjorde gastroskopi i dag och det gick såå bra!! förra gången jag gjorde en sån va det som hostelfilmerna typ. jag var helt övertygad om att dom inte va utbildade sladdbetjänter utan rika affärsmän som hade betalat fem miljoner för att få utöva tortyr på en tonåring. dom ba “nu sväljer du!”, “sluta hulka för fan”, “ta den nu”.. man ba e detta porr? i dag däremot va det som saftkalas på dagis. värsta skön personal och dom klappade på mig som jag va djur. ville sova över där! anledningen till varför min hobby i livet är gastroskopi är för att jag HELA TIDEN har ont i magen. det som dock talar för att det är psykiskt är ju att det går över om jag blir full. men men, vill bara utesluta fysisk problematik innan jag börjar äta ssri igen. uuh, kommer så ta itu med livet då. det är verkligen sjukt att jag under 1 år på ssri fixade utbildning, pojkvän och gick från 2 kompisar i city till 28474 bekanta. jobbigt bara att jag blev “pepp” under den här perioden, så töntigt att va det. aja. åååh saknar lite känslan av slangen nere i magen. ungefär som att skala en clementin, stoppa in den i munnen och njuta över att va “full” en kort stund.

Comments are closed.