äntligen

i dag tog jag ett stort steg. var irriterad efter att med snor fulla huvudet väntat 30 min på en buss. väl på bussen, försenad, letade jag upp första bästa ryggsäck och sade: “ursäkta, kan du flytta väskan är du snäll”. sedan… ryckte jag åt mig väskan och slängde bort den. eller, nej, jag satte mig ned och log. hela vägen till universitetet. nästa stora steg är att gå bredvid någon gubbe på gatan, riktigt länge och le. detta kommer ske dagen jag får ett riktigt dåligt betyg eller dagen någon är obefogat otrevlig mot mig.

nu ska jag göra en peeling med nachos. hej då

2 Responses to “äntligen”

  1. 1 Joan
    February 9th, 2010 at 21:36

    "snor fulla huvudet" skriver en bara om en från Norrland, och det är ju för det mesta bara bra.Btw drömde jag om dig, Linnéa, Ania och Ankan för några nätter sen. Kanske piggar upp när Nezeril sviker.

  2. 2 Kvinnogatan
    February 10th, 2010 at 06:26

    Vardagshjälte!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80