min värkande kropp

jag hade ju en husfluga jag kallade “agnetha fältskog” och brukade leka att jag va en “arg agnetha” så gick jag runt ute och sparkade på saker. anyhow, agnetha hade ju en solokarriär innan abba. en av låtarna heter “lek med dina dockor” hahaha, asså det har irriterat mig så länge. jag tänker inte att det är en “uppmaning” född ur glädje eller att betoningen ligger på lek, utan att hon säger det sviket till nån. kanske till sitt eget barn när hon inte får uppmärksamhet? jag har aldrig lyssnat på låten. apropå sviken har agnetha skrivit en oerhört sviken text till låten “dom har glömt”:

Äntligen hemma hos mig igen
Efter månader på hotell
Och allt jag har med mig är min värkande kropp
Och en flaska som jag tömt.
Jag sjöng mina sånger i parkerna
Och nån enstaka krog nån kväll
Som jag gjort alla år sen mitt namn stod på topp
Men det har dom redan glömt.

det är säkert så den äkta agentha känner! sen i tredje versen visar det sig att sångerna hon sjöng i parkerna va nåt som skedde i entren och att hennes publik gick “när dom börja spela på scen” haha.

jaja. i onsdags gjorde jag undantag från tvådagarsregeln och gick ut. mötte upp dana på indigo och tog öl där. dom runt bordet bredvid ba “blabla så träffa jag micke blabla” varpå dana ba “asså.. ordet. micke” hahahahahaha. sen en sväng till kolings. där kom en äkta “samme” fram och bjöd upp till dans när dom spela den iiii wanna dance with somebody, fy fan jag hATAR den låten. sen kåken? yrde runt som snö i rökrutan, minns köldskador i handflatan pga kronisk GT där och sen spybar. korgstolarna, röda väggen, sen svart. vaknade hos mitt ex och vet ni en sak, jag blir inte bakfull längre?? nuförtiden blir jag dödligt sjuk. haha, asså kan knappt röra mig. kan absolut inte gå ut igen. hur orkar ens folk festa???

Comments are closed.