spotify

jag hatar ju musik men har ändå lyssnat ganska mkt på sånt 2013?? 2 veckor i sträck tror jag det blir totalt. angående mina top 10-låtar.. jag e så förutsägbar??

nu måste jag kompensera för fula datakille grafikkorts-estetiken i spotifybilden med fint!!

här kommer en bild på dödsrikets vackraste man john “fuck me” kennedy jr. jag frågar mig själv ofta hur jag kan fortsätta leva när han är död

och här kommer en bild på omslaget till angivarna som präglat minnet av mina högstadieår så oerhört starkt. alla ögonblick filtreras genom urtvättad purpur och sån elegant dagiskrita-gul.. valde att läsa ellis romaner som instruktionsböcker ist för satirer och försökte leka killen på omslaget och killarna i boken. gick inge bra pga. kunde ingenting om utseende och hade för mkt känslor

nästa steg i associationskedjan är valerie malone från beverly hills. hon va en stark förebild under uppväxten

ibland känner vi oss alla som taffy sinclair

tweet jag aldrig postade…… förlåt men jag va bakis

wow, nu börjar det här kännas som “en bildbomb”

söka jobb hann man också med 2013..

puma forever i supstolen på balkongen (den har hållare för 2st sjunollor)

slut

Comments are closed.