hej kåta rövar!

jag läste aldrig tyska som extraspråk eftersom det inte var förenligt med min subkultur att göra syntarsaker. jag var typ barnkvinna som läste franska, ville åka till paris och använda en baguette som dubbeldildo. en parentes var att jag försökte läsa “extraengelska” eftersom det var töntigt att inte vara efterbliven — hela högstadiet var ju raka motsatsen till det verkliga livet. hursom: det här höll i en vecka, sedan tvingade en kvinna med fittbyxer och kaffeandedräkt mig att byta. idag har jag haft en riktigt otäck dag med ångest och tunga trasor över nacken etc, så kommer jag hem, sover i några timmar och vaknar. det första jag ser är en flaska med doftolja från tyskland som jag ståendes på nattduksbordet *har doftoljor överallt, i jackfickor, skålar, under soffor* OCH, vad står det på flaskan, om inte: “duft öl”.

det var någonstans där jag kände: “jag orkar inte mer”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80