hey

en eller två för många whiskeyglas vin. jag orkar inte bry mig om vad jag dricker i, ingen ser ändå. jag har en ziptröja i velour, är dvärg, har föjstoja tjocksockoj och tovoj i håre *verkligen inte* jag har aldrig skitigt hår eller äckliga tjocksockor. men sitter i en lila ziptröja i velour. vet ni vad jag tycker om smink. jag ser ingen skillnad på olika tjejer/killar med eller utan smink, förutom att det blir mer färger? jag ser bara det BAKOM sminket, dvs… benstrukturen! är bara så trött på uttryck som “vem som helst kan se bra ut med smink”. ok, få andrea zuckerman (vet inte vad hon heter utanför 90210) att se bra ut i smink, eller STEVE. ok, jag vet att alla hatade steve men jag hatade honom mest. vänta nu… är det bloggerloggan eller steves könshår jag ser?

/Özz

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80