zombiescrollar

vill bara ha cheap thrills och stesolid numera. har tänkt på att jag lever i nån slags naiv föreställning om att engagemang måste kosta starka känslor. varför kräver jag ens att t.ex. en twitterdebatt måste drabba mig lika hårt som t.ex. en ångestgrön liten plupp i fb-chatten för att “förtjäna mitt intresse”? blir samtidigt så arg på lata privilegierade mej. jag har blivit så luttrad av frihet och så cyniskt inställd till åsiktsinternet att jag ibland tänker som en fatalist irl.

anledningen till varför jag har tänkt på detta e för att jag gick ned i darknet och nu sitter och fucking skakar. det kräves total anarki för att jag skulle börja känna nåt framför skärmen. som att vandra rätt ner i internets undermedvetna. det är knappast min feed det är fel på, utan på mig. det är ungefär som när man, efter 4 år i ett förhållande (eller hur lång tid det nu tar för kärlek att försvinna i kroppen), väljer mellan att skjuta till kapital eller att gå i konkurs, och gör det senare för att få jaga fjärilar igen. usch. är man så kräsen vad gäller incitament borde man, i stället för att typ vänta på jultomten, agera och sen kolla vad som händer i kroppen/med förnuftet/whatever. ba vända på det.

så banalt men va tvungen att påminna mig själv!! är ingen sån “det va bättre förr när man tittade på varandra på bussen”

ok, men efter jag hade tänkt på det gick jag till “andra varvet” i högdalen som är en kåt affär med mycket smått och gott och där köpte jag ett lila överkast. jag har länge varit mot överkast eftersom det finns nåt sexigt i en sån vit bloggsäng som ligger och väntar, men så insåg jag att överkast är zen. det markerar gränsen bra mellan att ha kul och att sova.

jag har gjort 2 andra jättebra inköp den senaste tiden varav alla har syftat till att förbättra min sovmiljö. först köpte jag en 2 meter lång ljusslinga på mediamarkt med fjärrkontroll för färgval som jag klistrade fast på garderobsdörren (har alltid rosa eller lila färg). sen köpte jag en sån “syrr-kopp” som alla hade i början av nittiotalet när cappucino blev inne. det ryms ca 5 koppar kaffe i den så jag får verkligen pissa ofta nu vilket är riktigt skönt.

det va väl allt för den här gången. fuck me i morgon e det fredag!!!!

Comments are closed.