hej

jag vaknade för femton minuter och nu sitter jag här med big macdressing omkring munnen. svimmade inte sådär härligt på 5 atarax som jag vanligtvis brukar göra utan gled ut på ett vindstilla hav, det fanns ingenting där. jag funderade tidigare idag om jag skulle gå in i antikvitets-mode när jag såg ett s.k “stringbord” skyltas på en antikbutik nära fältöversten. jag ba *ett litet bord att lägga stringen på*, men nej då, den gubben gick inte. jag lånade böcker istället. jag hade tänkt använda extralitteratur på tentan. gud vad jag bara pratar om skolan! nu är det dags att söka utbildningar till våren! oh, tänk om jag vore ett sånt där bloggvider som skrev inlägg om t ex studenters fattiga vardag och sedan länkade studera.nu, som någon varmgången router i bloggsfären. ni ser, det kunde vara värre. eller, tänk ett heterosexuell kille-inlägg om kårliv med “sarkastisk underton” *ryser* jag vill svira bland utbildningar innan jag skriver C-uppsats, så jag samlar på mig ett rejält kapital innan magsårsmånader på institutionen. tänker stadsvetenskap eller psykologi. försöker verkligen rycka tummen ur “mynningen”. alltså, min förra psykolog sade “analmynningen” en gång, samtidigt som hon gjorde en liten handrörelse, med tummen gnidandes mot pekfingret för att understryka att analmynningen i själva verket var… väldigt liten. eller så, var hon ute efter det frasande ljudet två törra fingrar, gnidandes mot varandra orsakar. vilket bara för tankarna till… nej, vi rubricerar handrörelsen som dålig!!! jag har dessutom sett programmet om somnambulism tre gånger och jag irriterar mig så på danskans fula hår!!! äldrevårds-föggelbo med slinger, hata landsortsfrisyrer! nu måste jag verkligen sova

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80