tjena mellan bena

släckte lyset i kylen och det blev värsta mysiga kvällsstämningen! ville typ sova över därinne med alla grejer :) det va ungefär samma stämning som när ljuset slocknade i tunnelbanetåget samtidigt som det gled fram i den farliga sommarskymningen över skanstullsbron. sak som e typisk töntiga mig: att “drabbas” av google maps street view. hahahaha, asså jag kan se godtyckligt vald gata i city med såna förmiddag vid slussen-moln ovan taken o ba undra va jag gjorde precis i detta ögonblick *fjärilar i magen* hahaha vem har ens fjärilar?? mer en rostig motorsåg :( annars har jag drabbats av sjukdomen normal dygnsrytm. vaknar typ 08 och är vaken fram tills 24-01?? tänk såna som arbetar och går och lägger sig kl 22. kul att komma hem och hoppa i säng typ direkt efter en nice felix fiskgratäng i micron *matreferens jag överanvänder för att alludera till deppigt liv* aaaah, snart är det i alla fall vår. jag tänkte på det när jag sensuellt smekte skalet av en lök i går och resterna såg ut som höstlöv – det är i alla fall inte höst!

Comments are closed.