vilda torsdag

vaknade kl 04 och hade en enda tanke i huvudet: “när öppnar åhlens?”

sen kollade jag saldot och hade fått 70 papp av farmor i fölsis :) skrek

händelserna borde egentligen ha utspelat sig i omvänd ordning men ingenting står ju rätt till i min värld

så jag gick runt och drog kortet i affärer tills det fucking brann och bar så mkt kassar runt handlederna att det till slut såg ut som att jag var nära vän med rakblad. nu har jag ett nytt sovrum och nya doftljus. jag har ju alltid önskat 2 olika sorters dofter när det kommer till ljus: “en kåt killes svettiga tröja efter gymet” och “tjejhår”. nu hittade jag tjejhår på åhlens. pure senses – pink silk kallas ljuset.

sen tog jag en vända inne på media markt och det gör jag aldrig om. som att vandra jorden runt

nu ska jag göra varma mackor och va barn. i dag kände jag mig nämligen som ett smutsigt barn ute på stan, stor barnjacka och barnbyxer. mössa. det enda som fattades va “munsår” och nåt att gnälla om

Comments are closed.