love will come

om det finns så litet utrymme som möjligt att rikta åtrå till en offentlig person…… så kan den lättare geniförklaras utan besvärligheter? asså här kommer info: det finns botten och yta, i samma ocean.

fuck me, vaknade 06.00 och kokade 6 koppar kaffe, drack 3 koppar. rökte en marlboro silver och försökte starta företag men asså, det verkar så otäckt. jag kan ju omöjligen veta all info de kräver innan jag ens börjat fakturera. ok, att man ska höfta men… vågar inte. känns som jag kommer bli straffad. att de kommer hem till mig och ska ha ett allvarligt snack. haha och vad e en faktura? ett papper man skriver ut eller… tar rutat papper och skriver “ge mig 2000kr, tack”. postar det.

i dag tänker jag:

* åka till psykologen 13. har förljande övertygelser jag måste bli kvitt:

– att alla är ute efter mig och försöker förstöra mitt liv

– att det är en demon som är ansvarig för detta. en demon som förföljt mig sedan jag sysslade med svart magi

– att demonen kommunicerar med mig genom “tecken” i den yttre verkligheten

* shoppa som fan på stan, på NK. vill ha dessa färger i en outfit: tanned beige, golden blue och black forest

* räkna matte, trigonometri. allt som man kan rita upp är så inte min intelligens, typ ytor, vinklar, streck?? nä nä nä

* möta anna j på j&b för en drink eller hundra kl 21

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80