69

först kom tumskruven, sen kom sträckbänken och sen kom ställningen “69:an”

jag hatar att folk gör den?? jag tycker det är äckligt

så googlar jag den

“En sexställning som är trevlig att använda sexleksaker till. Exempel på detta kan vara en vaginal vibrator – analstav – analvibrator”.

läser det ovan och ser framför mig hur nån kommer och kåt-går i en korridor och berättar sexigt med retröst om denna ställning.

det räcker liksom inte med att ligga som nåt åbäke på särskola och mumsa på utan det ska va en massa leksaker också?? måttlighet är en dygd. jag tycker människor ska… ta det lugnt. trycka upp en massa stavar kulor hönor och vibratorer samtidigt. nä fy fan. jag tycker även det är tacky med juicer som har fler smaker än en. fattiga gillar sånt vet jag…. skoja.. hahaha. jag är jättefattig nu :( och min farmor har fått ALS?? en neurodegenerativ sjukdom med asdålig prognos! och när hon har dött finns det typ ingen familj kvar, men sånt är livet! faderslinjen kommer dö med mig för jag kommer aldrig ha barn och det är bra. killarna blir psykopater/sadister medan tjejerna bara tar livet av sig. det till trots har jag blivit ganska normal och kärleksfull :)

nu ska jag koka kaffe och vänta på att globen shopping mall ska öppna kl 10. sen gå dit och visa publiken hur man shoppar tråkiga döda saker på typ äckelduka

Comments are closed.