wandering around lost

ok spridda tankar bara:

– har svårt för film som i regi gör anspråk på autenticitet. vill ha superhjältar. kan relatera mer till superhjältar än “vanliga människor” om jag ska vara ärlig.

– tycker det är dags för mig att bli extremt känd

– som barn brukade jag och mina kompisar ofta “prata gamla minnen”… vi va 6 år???

– i morgon har jag och tommie-x premiär för vår sommarklubb på riche. den heter after-tan. vem vill liksom INTE ta ett gott glas wine efter att ha jobbat hela dagen på sin solbränna?

– kom att tänka på såna sjuka presentationer på qx, typ “höst. antony and the johnsons. arkitektur. thé. paris. HBO”. som att vända på en produkt och läsa ingredienserna på baksidan haha

– e så sur på min “hewlett packard pc”. den är ett skämt! ibland kommer det upp en ruta i vilken det står “microsoft plus premium desk aspire måste installera viktiga säkerhetsuppdateringar!” och sedan tar det 3957 år… va händer egentligen? tror den installerar ren luft. och. äckliga. norton.antivirus continue for a free trial hahahaha gud hatar den så mycket, alldeles röd i ansiktet nu. nätsäkerhet, password encryption, “viktiga säkerhetsåtgärder” – I like living on the edge ok

– promenerade 2 mil i dag! nu siktar jag på 58kg innan juli! kul att va fattig pga. går överallt. synd bara att man stöter på så mycket fyllon om nätterna som vinglar gatorna fram med sina ansikten begravna i hamburgare..

– är så sugen på att shoppa plastikkirurgi i polen?

– allt vackert gör ont, allt fult skaver

Comments are closed.