tis

hej hej bloggen!

det blev en bugg i mig så jag slutade aldrig festa?? slöt mina blå och öppnade dem en sekund senare och öste ner kaffe. spydde lite och sen ut igen. regnmolnet över huvudet var nästan där. vaknade vid något tillfälle i mitt ex nya lägenhet. jag sov där i vad jag kallar “min säng” eftersom den är mjuk och inte alls som min egen. nu ligger jag och har det skönt i min falska säng, dricker äppeljuice och lyssnar tyvärr på alanis morisette?? gud va hon inte hade alla får hemma. nästan värre än den sahronda twain i ally mcbeal som satt och skrattade vid ett piano varje dag typ :S åååh ingenting är lika intensivt och klart som det var då. livsläxa: minnet ljuger non stop. jag försökte sova alldeles nyss men så lät det som att någon prutta 2 ggr i mitt rum så jag blev tvungen att tända lampan. ingen där. säkert bara nån granne som gjorde en nattmys på toan…. tisdag nu. fattar inte, det borde va söndag ju! tisdagar är min VÄRSTA dag. gymnastik på morgonen, slutar 16 och sista lektionen är 4 timmar träslöjd *ryser* alla tisdagar har alltid varit så??? ser framför mig en kall staty vid kajen nån ställt 1 ölburk på. sen utsikten vid slussen, båtar och liknande etableringsbilder för typ nyhetsinslag

Comments are closed.