zen inspiration vägledning guide

e det jobbigt? lär dig andas rätt så går det över. det värsta jag vet är djupandning, avslappning, att “koppla av” osv. tror det är fake. om jag försöker ta “3 djupa andetag” börjar jag skaka av hat efter 2. jag hör en sån vän förmyndarröst i huvudet som meditations-cd style försöker vägleda mej “rätt” här i livet. vill göra djävulstecknet, lipa och sparka omkull ett bord för mindre :( när jag var liten hade jag en säck jag kallade “pojkvännen” fylld med gamla kläder som jag slog och sparkade på. kanske borde fixa likadan? å andra sidan fyller jag snart 39 år och det börjar kännas aningens pinsamt att inte kunna lägga band på sina känslouttryck då. ok, fyller inte 39 men känns som det. vill göra nåt vuxentest. typ “har du ica-kort?” man ba.. ah, använder det när jag ska handla coca cola och cigg till middag. “har du körkort?” ah, gillar att ha rosa leg.. helt meningslöst ju. undra hur jag ska fira min födelsedag. kanske köpa klack skor och springa med dom i soffan. eller luktvandra på åhlens mellan doftljus och parfymer, kolla på killar i kostym och lyssna på kent

Comments are closed.