ser gott ut!

undra om det e i år jag ska klä ut mig till nanne grönwall på halloween?? gå runt i en galleria och skämta, skriva autografer? så ska jag vara fräck mot yngre barn, visa benet sexigt och säga “oh la la”. rassla med armbanen på handen och rocka med håret. eller bara kanske va “Den dumma lilla björnen Nalle Puh som alltid vill hjälpa till och vara allas vän” hahaha. svårt. jaja, halloween e ju ändå om typ 100 år. såå sur nu. wifi räcker nämligen inte in på toan!!! så lilla jag får sitta här ensam :( det känns verkligen ensamt utan internet har jag upptäckt. nåväl, jakten fortsätter på dom kåta vin tanterna. en man som vill vara anonym hade tydligen skymtat dem i går men miljön hade varit så stökig att han inte kunde veta säkert, men OM hans observation varit korrekt hade en av dem haft på sig nåt som liknade “ett rosa raffsett” och kastat ett ljusklot/barriär runt “stället”, krogen eller vad det nu var, antagligen för att beskydda gästerna och det är ju oerhört vänligt måste jag säga. så vi behöver liksom inte stressa nu för dom kåta vin tanterna finns och KOMMER hittas, förr eller senare. bara en tidsfråga. då går vi vidare till nästa punkt på agendan: höstfint, tips och tricks. kommer inte på nåt men vill ha mer mysigt hemma, så att komma hem blir som att gå in i mystisk butik! hahaha rigga nåt skit vid dörren som spelar ett spännande ljud, ungefär som när win 95 startade upp, bara för att signalera “nu startar mej och lägenhet upp” typ. åååh saknar windows 95!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=miZHa7ZC6Z0  jo då, det blir fetma i vinter så nu ska jag tralla ned till sexiga ica till lilla bebyn i kassan, slänga fram dippen och fråga “ser det gott ut” med hes röst.

Comments are closed.