Kära dagbok. Rensade lite i ett förråd på kontoret i dag. Jag har börjat bli ”händig”, typ som en rånare. 10 steg före. Med den här kartongen på axeln och dom här kostymbyxorna kommer jag alltså inte med st*nd kunna ta spjärn mot väggen högre än lampknappen för att lyfta upp den här partylådan till översta hyllan. 1, 2, 3 då köööör vi! Upp flyger lådan och fyrverkerier exploderar i natten över en vidsträckt tundra. Saker brukar som regel funka för mig om jag inte går på impuls, magkänsla eller försöker ta genvägar. Haha, att försöka skarva och ta genvägar NEJ, det funkar aaaaaldrig om man inte gått långa sträckan först. Utan att ha gjort det går man ju vilse??

På lunchen återupptäckte jag i alla fall tricket: att stampa i golvet bakom människor när de rör sig sakta. Då blir det riktig häxfart på kvast och dom ”aktiveras”. Det är ungefär som att snabbspola framåt. Därutöver har en väninna fått lära sig den hårda vägen att man absolut inte frågar mig om jag fryser och vill ha en filt eftersom jag aldrig gör det. Jag är inte hungrig eller trött heller.

Dagen har faktiskt, nu när jag tänker efter, varit ljuvlig och haft en pistagegrön skärpa. Doften av biltvätt, det är sommar

Comments are closed.