grönt äpple

jag är vanligen lugn och ledsen men i dag har jag varit SÅ ARG?? har gått och härjat för mig själv här i lägenheten. dammsög, lipade och härmade dammsugaren hånfullt “uuuiiiiii”.. diskade aggressivt och försökte “sjunga lite” för att bli lugn, men så började jag skrika texten i stället så det lät som nåt dumt punkband va på besök?? haha.. om någon hade sett det. sedan la jag mig i sängen för meditation och avslappning men då blev jag rasande över potentialen i att bli lugn av någonting så pass allmänt så jag slog och sparkade sängen som straff. sproinggg lät det. fattar inte vad som har hänt. har dessutom börjat få grått hår. googlade “grått hår över en natt” och hamnade på nån sida där det stod “sjukdomen kan utlösas av sorg”. ja, vad sörjer jag kan man fråga sig? förutom all färg jag berövats i mitt liv. har ju grå ögon, grå kläder och ute är det grått väder suck. nåväl, får väl ba ta ett äpple och hålla käften. haha som en sån högblank gris på julbordet med grönt äpple i käften och putröv i rätt i nyllet på gästerna. tänk om man fick.. skoja..

Comments are closed.