string

idag har jag… pluggat. på vägen hem gick jag genom gallerian *tidseffektiv* och tittade på utbutet, herrsidan. usch. de absolut värsta kläderna finns inne på top man. kul att ha rep i byxorna? bara djungelrep som slänger omkring omkring vaderna när man går. hata allt ler-cammo-army. hata topman, det är en sådan genomvidrig affär, målgrupp 11-19år. sluta bara sälja sånt som finns där inne. vem uppfann fitt-västen? VEM? det ska vara smidigt, välstruket, rationaliserat. inte glätt, svart och silver, krom, SKINN. det är inte virilit, det är hemmabio för fan. ljusare färger, välstrukna plagg, långa slanka armar, ben och inga uppvikta byxben. tänk bredare, köp t ex ett äpple om du struttar omkring i äggskal, börja träna, få en snygg röv, sola.

snygg röv är viktigt för figuren, kom ihåg det. inte på tjejer, där kollar jag verkligen aldrig. gud vad jag föraktar MASSA som i folkmassa, irrationell folkmassa samlad omkring någonting identifierande. som idag i gallerian då en massa djur stod och följde handbollsmatchen utanför expert. knäpptysta. till ett mål gjordes då det klassisa “ööööuurg”-ljudet kom. sedan, när det var spännande: “ooufff”, hur gör man då om man vill vara med och festa loss med alla killar? går man och ställer sig bredvid någon och ba börjar säga “ööööh grlöö”. kan ingen lära mig hur man kommunicerar med män?!! alltid när jag testar slutar det antingen med att de tar av sig kläderna eller springer iväg.

nu: en mediemarknad i förändring

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80