utmärkt litteratur

folk har sagt till mig “du borde skriva en bok”. sååå jobbigt att göra det dock. jag är asdålig på att beskriva hur saker ser ut, har ingen intressant sakkunskap att använda, har dessutom ca noll saker att berätta eftersom jag hatar erfarenheter :) osv osv. däremot, om jag vore “envis” och pallade sitta och hamra i typ dumma word 97 skulle jag skriva följande 2 böcker

– chicklit/skräck om stockholm, instagram och speglar. taglinen ska va: “här i city har vi viktigare saker att oroa oss över”. mkt röd sammet, för stora vita ylletröjor och en lek som går för långt. sen piller och brun läppenna samt en ovanligt genomskinlig kille och hur saker bara blir värre hemma när det e kul borta…

– att manipulera manipulatörer. en självhjälpsbok med praktiska tips

kommer ej på något mer :S vore kul att “skriva atlas” för det va min favoritbok som liten, men.. så va ju den redan skriven eftersom jag LÄSTE DEN SOM LITEN!!! ÅÅÅH

borde skriva en bok om att va dumm men ledsen ändå. nä, jag e smart.

kanske boken: “att leva med funktionshindret intelligent”

eller: “saker att va sur över”. haha, så e det bara bilder i boken

Comments are closed.