min diet

åååh vill inte böka med vegan gluten skit utan bara sommarbanta i fred!!! plusgraderna kommer ju först i juli. alltså: det är typ ett halvår kvar och en dålig idé för mig som når matchvikt efter 3 veckor att ”köra nu”, men å andra sidan, lika bra att köra när man inte har nåt annat att göra. så här kmr min beach diet. eller vaa.. ofta det ens finns en strand i sthlm, mer sitta och grina i iphone utanför trädgården en mörk, kall onsdagnatt i juni för söder stängt ner och man måste gå hem, typ

jag har två typer av mat: dagmamma och nattmamma. lätt mat på dagen och tung på kvällen, så man ska orka med dagen och sen bli trött på kvällen – smart va! skiter i om nån alldeles uttorkad dietist sitter och ruskar på pott frisyr nu men så är det. jag har alltid varit smal och vill bara ta bort sladder inför sommaren, så det här lär ju inte funka på bompa bompa familjer och andra väsen som sitter och visar upp rulltårta på helgerna i nån “svag” interiör, tror faktiskt inte dieten funkar på nån annan än mig! därför ska jag berätta om den

dagmamman är en vanlig bantar brud, falsk i röd baddräkt som bara äter plock vid en kelloggs pool i grekland. hårdbrö, keso, gröna oliver, avokado, ägg, tonfisk, lättyoghurt, hallon, morötter, celsius, surkål, soppor, riskakor, nudlar, kaffe. allt finns på ica och är skitenkelt. vissa säger nudlar är näringsfattigt men vem fan bryr sig när det ligger i en skitstor korg på ICA och därmed är enkelt att se/hitta. hatar va detektiv och leta efter nåt som heter khazr zbcb h20 protein, som man blir så smal av att bara strängteroin kan se produkten på hyllorna med musse piggs förstoringsglas som den lille sexbomben har när han är Deckare :-) uuuh tänk om man va k*t på musse pigg, fy fan vilken sorg om den förpubertala arketypen för kärleksobjekten va en remix av corrigan, rip kirby och willie garvin i agent x9 och att man sedan, efter decennier på golvet i sommarstugan med citydrömmar krossade som sammet i knät, regressivt började smutta på “musse pigg som deckare”?? nä fy fan, nu vet jag inte va jag pratar om längre. i alla fall:

nattmamman är mer ”välkommen hem conny”. det är billigt, enkelt och mycket värk/ljud av eftermiddagstrafik i dunkla rum år 1987. potatis, fläskkotletter, fiskpinnar, mos, “spaghetti med sån röd sås”, fetaost till allt hela tiden (kan inte leva utan det), grillad kyckling och potatisssallad som man käkar på vänstra sidan av en uppfläkt ”mitt i söderort” samtidigt som man läser reklam om simhallar på högra, “uncle bens rätten”, korv stronganoff med mkt dijonsenap, schnitzlar (såå bra med 8 pack), korv me brö (efter kl 22) och sen nån ledsen risotto som bara står och tittar med bedjande blick i ett solkigt jävla kylskåp som knäpper hela nätterna – alltså vanligt piss käk i små portioner till fitt conny och tro inte mkt socker är tillåtet, för socker är mesigt. men bli inte rädda nu, för det bästa med min diet är att den går att kombinera med hur mkt alkohol som helst (dvs häftigt socker). ni trodde ni behövde skippa drickat? frukta icke, det e bara att köra, öl, vin, shots 3-4 ggr/veckan eller mer. röka är oxo bra, för då lever man kortare! fy fan va bra min diet är. hej då

Comments are closed.