hej

hey fuckers. haha, jag och min kompis messade varandra på facebook, så hade vi både en profilbild som visade lite bar överkropp. när man kollade history såg det ut som två nakna hade suttit och chattat!!! hahaha

nåväl, i går tittde vi på den här

jag lovar, om det fanns en hanging rock i sthlm skulle folk klä ut sig och vallfärda dit med sina digitalkameror.

doftljus i fönstret just nu: citron och melon.

på fredag ska jag till min psykolog och påbörja terapin, spännande. undra vilka terapikläder jag ska ha? vill klä mig som en god drink!! min terapeut har planer på riktiga trollkonster i linje med den psykodynamiska skolan, can’t hardly wait. egentligen är det magica de häx jag ska gå till. det uppdagas

jag älskar att lägga upp bilder, här kommer en bild på min kille

man vill bara krames!!!

den där ska jag ha i min djurlägenhet, jag har berättat om den. en lägenhet med en massa djur man får krama för xkr/min.

nu har jag filat lite på mitt verksamhetskoncept och utarbetat två alternativ. antingen får man bara komma in genom dörren och kramas med djur på en gång (tråkigt), ELLER så får man ligga/sitta i ett lite avskilt rum… så får djuren hitta en på egen hand!!! jag vill ha så lite fågeldjur som möjligt, dock, svanar verkar intressanta men de har så lång hals så det skulle ju inte funka… inga kaniner tack.

jaja. jag har köpt 10st vanilla sky, det blir så pass många om man snålar. pris: 407kr. ikväll blire väl f12.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80