another green salad

uuuuh vad gnällig jag är idag. vaknade 09.00 hemma hos J efter jag råkat bajsa ned hans lakan. kvällen innan: teodoras, tranan, riche, east och mitt huvud. mina axlar. jag sprang längs karlavägen och huttrade, slängde en cigg jag nyligen hade tänt och kom fram en timme efter vår grupp hade stämt träff. strukturerade redovisningen med 835 istiders obehag i kroppen och började nästan grina efter jag anfådd utanför pressbyrån ryckte upp winigummu… ööuuh jag orkar inte stava om det där. ikväll ska jag dessutom på la chapelle. får inte dricka någonting. måste dricka någonting. nu ska jag träna och lyssna på tunic med sonic youth.

hi bitch, bye bitch.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80