fantasyljud

ni vet när man pluggat hela dagen i skolan, kommer hem och bara vill ta av sig alla kläder och lägga sig i soffan och prutta i 30 minuter. en sådan dag har jag haft. herren prövar mig just nu, men om jag håller ut kommer jag gå stärkt ur detta. jag tappar upp ett bad i skrivande stund. helst vill jag lägga mig i en kuvös och lyssna på fjädrar som faller i burkar. vet inte ens vad jag pratar om. sjukt det här med att ta med både underkläder och strumpor in i badrummet. när man bara e hemma kan man ju gå barfota!!!! skönt att va vuxen. andra saker man kan göra som vuxen: bara ha “skit liggandes” lite överallt i lägenheten, äta godis VARJE DAG skoja, gud vad allergiskt?? hatar godis. dock: att tappa saker utan att någon skriker. så sköööönt. välta ner skit i badrummet utan att ha en skrikröst i hälarna. drefwUY och där åkte skallen ned i tangentbordet godnatt

Comments are closed.