gott lim i skolan

det värsta jag vet: att föreställa mig hur väna killar går omkring och är… kåta. *skriker och springer bort från datan*

det finns såna i min “klass”, riktigt obehagliga typer.

det finns vissa lätt smutsiga killar man ser och intuitivt vet att den, ja den är kåt hela tiden. sedan finns det olika sorters docker = luras att de inte är kåta.

nu känns det här alldeles för banalt? vad vet jag om dem? säg inte det här bottnar i projektion! men… men.. jag skulle väl aldrig låta mig luras av mina egna mekanismer. det måste handla om samhälleliga mekanismer. luddiga………………. strukturer

*går lugnt bort från datan*

2 Responses to “gott lim i skolan”

  1. 1 rolig
    June 8th, 2010 at 13:45

    ang din twitter, eller twitterinlägg elr vad det heter, om du vill kan du betala mig för att jaga dig med yxa, eller kanske nåt annat vapen så att du inte är 100% säker på att det är på låtsas. för att förbränna mer, alltså. behöver en bild på dig dock så jag inte tar fel pers..

  2. 2 m
    June 9th, 2010 at 14:14

    låta sig luras av sina egna mekanismer. nej fy sjutton. pratar ganska ofta om det med min psykolog. jag vägrar låta mig luras av omedvetna men ändå utstuderade handlingar/tankar. känns så jävla primitivt. *hu*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80