hej

handlar inte janne josefsson-journalistik om socialporr. det här med att se coop extra-människor göra bort sig i teve, bli nervösa, skrika “stäng av kameran!!” etc. ungefär som när aftonbladet rapporterar om mysiga videokvällar med familjen som spårar ur i ultravåld. så white trash, I like.

i går låg jag invirad i ett lakan framför teven hela kvällen och svettades ut fyllan. började nysa av sköljmedlet och hostade upp gammalt mys från flimmerhåren. sommar. snart börjar skolan igen. jag tycker poängen med att “korrekt” recensera någonting som det inte krävs ENORMA medel för att tillverka (för pöbeln) är larvig. tänk bilar, ja! recensera bilar, telefoner och cementblandare, men när det gäller musik, könst och pörr är det ju… eller vänta, är det mig man kallar värdesubjektivist!!! om jag vore det borde det för mig tyckas korrekt att recensenter i sthlm recenserar sina richekompisars alster. såklart man tycker bättre om häftiga teckningar som sina kompisar gjort istället för någon larvig idiot i pottfrisyr som… eeeh vad svårt det är att leva ibland.

ikväll hade jag tänkt packa en picknickkorg med en flaska vin, lite hårvax, lite hårmousse, hårpuder och klädombyten och springa ned till mariatorget där min kille har sin studio och sen jävlar blire marie laveau och bögfest. min kille har så jävla tjockt hår, jag funderar på en riktigt hög frisyr till turkos tenniströja. så härligt att ta hand om andras utseenden, dela lite BDD med andra. usch, jag har ju väldigt många psykiska störningar, hahaha, som min förra psykolog när hon skulle kolla upp mig mot DSM-axlarna och sade att vi skulle “undersöka vilken personlighetstyp” jag hade. psykisk störning menade hon. varpå jag kryssade i för många fyra-femmor att vi fick sovra och till slut kom fram till att… jag inte hade en enda personlighetsstörning. det har jag ju uppenbarligen! jag är ju av den kalibern att jag kan beskriva mig själv med vilket adjektiv som helst och det tycks vara rimligt för mig. känner mig verkligen som en tabula rasa. lär ju ha borderline och borde gå i dbt, men min privatpsykoterapeut kanske kan slänga in allt möjligt i behandlingen? *tar en cigg*

uuh, varför är alla klubbar i sthlm typ “rögga da man och lilla indianen bjuder på beachparty med blinkande rymdskepp och fyra stringtroser och spelar det bästa från nya zeelands grindcore-scen. tårgas, frisbees och hemliga gäster utlovas” så när man väl kommer dit står nån alkis framför ett duschdraperi och spelar kleerup?? ojojoj, jag HATAR ljugande falska mäniskor som ljuger och förstör för an’dra, jag har blivit sviken så många gånger i livet och är som en vissen ros som man ska plantera om i en blomm-trädgård och låta växa ;)

nej men, seriöst. jag hade en vit dag i går, det får räcka. hej

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80